WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 33 toeschouwers online.

Nieuws

Onderhoud op De Stoofwei.

Omdat alle complexen gesloten zijn en de velden niet worden gebruikt de komende tijd wil de gemeente Veere het groot onderhoud, wat normaal gesproken in de zomerstop plaatsvind, naar voren halen. 

De omstandigheden om onderhoud uit te voeren zijn nu ideaal, dus daarom wil men dit vanaf woensdag 25 maart laten uitvoeren (als er geen “complete lockdown” komt).

Samengevat gaan we e volgende bewerkingen aan de velden uitvoeren:

  • Verticuteren en vegen.
  • Schudbeluchten of beluchten met holle pen + slepen.
  • Aanvullen doelgebieden.
  • Doorzaaien.

Het kan dus zo zijn dat het hekwerk van ons sportcomplex af en toe open zal staan omdat de gemeente Veere bezig is om bovenstaande werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent NIET dat het anderen is toegestaan om ons sportcomplex te betreden. Dit is en blijft gesloten voor alle overige activiteiten!!

Vanaf 16 maart zijn de scholen dicht en is het aantrekkelijk voor de kinderen te gaan voetballen op ons sportcomplex de Stoofwei. Dat is absoluut niet de bedoeling! Het bestuur vraagt de leden niet naar het sportpark te komen. We vragen de ouders van de jeugdleden dit met hun kind(eren) te bespreken. 

We vragen iedereen de maatregelen van de overheid, de richtlijnen van het RIVM en de GGD te volgen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit virus wordt ingedamd.

Bestuur VCK