WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 66 toeschouwers online.

Nieuws

JO13-1 vs. Zeelandia M'burg JO13-3

Competitiewedstrijd nummer 3, thuis tegen Zeelandia Middelburg JO13-3. Vorige wedstrijd speelden de mannen uit tegen Zeelandia JO13-4 en kwamen ze terug naar de Stoofwei met 3 punten, na een dik verdiende overwinning. Vandaag wisten de boys dat de tegenstander anders zou zijn dan de vorige Middelburgers, kortom een moeilijkere wedstrijd staat te wachten.

Doordeweeks tijdens de trainingen werd hard gewerkt aan de wedstrijdvoorbereiding tot in de kleinste details: positie, taken uitvoeren, druk opzetten, overspelen, maar vooral werd er gewerkt aan snel denken en snel handelen. De intensieve trainingen betalen zich terug want het was te merken dat wat geoefend werd, op het veld terug was te zien.

20191026-jo13-1 vs zm 420191026-jo13-1 vs zm 1

De wedstrijd was opzich gelijkwaardig hoewel onze mannen feller waren en ze de hele wedstrijd domineren. De verdedigers speelden goed op hun positie en hadden de volledig controle over de aanvallers, de taken werden netjes uitgevoerd. Uit een opstelling gebaseerd op 4-3-3 creëerden de middenvelders veel acties voor de aanvallers, mooi om te zien was het “drie hoekje” Stijn-Sven-Tim vL in het middenveld. hoe ze de tegenstanders snel uitgeschakelden en hoe deze drie muskettiers de aanvallers aan het werkt zetten, helaas werden de zoveele kansen niet benut. Vanuit de flanken: roadrunner Liam op de rechterkant maakte 2 gevaarlijke acties achter elkaar waar de Middelburgers  van schrikken, helaas beide buiten het doel. Dan Manish aan de linkerzijde, na zijn 2 maanden blessure, maakte hij het publiek vrolijk en genoten van zijn schijnbeweging en zijn schitterende dribbels, zo’n spektakel voor de toeschouwers op de tribune. Uit slordigheid van de keeper had Tim vL. 3 kansen vanuit de 16 meter om te scoren maar zijn schoten waren net zoals Liam: naast het doel.

20191026-jo13-1 vs zm 220191026-jo13-1 vs zm 6

Nathan vdM. was het mannetje van alles voorin: spitsen, helpen in het middenveld, storen en bal veroveren en zo had hij ook zijn scoringskans, net naast helaas!

Zo kwamen de boys in de de kleedkamer met een ongewijzigd resultaat: nog steeds 0-0. Er werd wat besproken en besloten om wat taktische veranderingen aan te brengen, na de rust gingen de mannen het veld in met een 4-4-2 opstelling.

De beloning kwam vrij snel want in de 35’ uit een goede voorzet van Tim vL. wist Sven met sluwheid en snelheid de verdedigers te foppen en solo te gaan richting de keeper die kansloos was: bal in het net, thanks Sven voor de 1-0!

20191026-jo13-1 vs zm 520191026-jo13-1 vs zm 3

De wedstrijd lijkt net zoals de eerste helft, VCK is de baas en de kansen nemen toe, Liam twee keer, Finn T. met een harde knal vanuit de 16 m, de bal wil er niet in! In de 52’ werd Liam door Sven ingespeeld net buiten ons strafschopgebied, turbo aan en in een rap tempo is hij al aan de andere kant van het veld: de keeper is onzeker en te traag in zijn beslissing: Liam schiet een mooie indraai bal en de keeper is totaal verrast: 2-0!

Dat is dan ook het eind resultaat!

Het publiek heeft er van genoten gezien het vele applaus en de aanmoediging. Beide partijen hebben mooi voetbal laten zien en vooral sportief spel, er zijn maar 3 lichte overtredingen geweest. Al met al een mooie gelijkwaardige wedstrijd en de vierde plaats in de ranglijst bereikt!

youtube

Groetjes,

VCK JO13-1