WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 11 toeschouwers online.

Nieuws

Familietoernooi 2017

Een keer per jaar (2e zaterdag van juni), nu dus 10 juni, willen we een familietoernooi organiseren. Je mag hieraan mee doen vanaf de voetbal gerechtigde leeftijd tot je niet meer kan/wil voetballen.

De wedstrijdvelden zijn een kwart van het hele veld en het is verplicht om een meisje/dame in je team van 5 (inclusief keeper) op te stellen (wissels toegestaan). De wedstrijden duren, afhankelijk van het aantal teams, 10 tot 15 minuten en er wordt in poules gespeeld met daar achteraan kruisfinales.

Uiteraard kan er ook hier maar 1 de winnaar zijn en gaat deze familie er vandoor met de eer en een wisselbeker. Van elk team wordt er een team foto gemaakt welke dezelfde dag in meervoud wordt ontwikkeld en bij de prijs uitreiking wordt overhandigd aan betreffend team.

Het is een leuke speeldag waarbij in dit geval echt meedoen leuker is dan winnen (niet helemaal hoor :)). Echt gericht op alle families, en soms wat aanhang. Je hoeft als familie niet perse iets met VCK te hebben. En je mag met meerdere teams per familie deelnemen.

Per team leg je een bedrag in om de aansluitende BBQ te bekostigen. Om de spanning een beetje hoog te houden is er een rad van avontuur waar waardevolle en waardeloze prijzen te winnen zijn in een aantal rondes. Een DJ houdt de mensen warm op de dansvloer tot een uur of half 12/12 uur. Kortom, een succesfactor voor een hele leuke dag.

Vanaf heden kunnen teams zich opgeven (tot uiterlijk 28 mei).
Graag vermelden:
  -  Naam team (familienaam, meerdere teams per familie is mogelijk). 
  -  Namen van de deelnemers
  -  Wel of niet BBQ
Ook aanhang en geïnteresseerden kunnen mee BBQ, maar die moeten zich dan bij een team opgeven als enkel eters, niet als deelnemers.

Opgeven via  familiestougje@kpnmail.nl 

En maak iedereen enthousiast voor dit toernooi. Wel of geen lid of familiaire band met VCK, iedereen is welkom!