Nieuws

MO17 2x verslagen

Misschien een beetje ongelukkige titel, wat ik eigenlijk bedoel is dat dit verslag eigenlijk 2 verslagen zijn, van 2 verschillende wedstrijden die we nog beide gewonnen hebben ook, maar om nu 2x1 verslag te maken, is dan ook weer zo raar, dus ik dacht ik doe 1x2 verslag, dat is dus 1x schrijven voor 2 wedstrijden IPV van 2x te moeten schrijven voor elk 1 wedstrijd.

Hoe dan ook, we hebben en zaterdag 19 mei en maandag 21 mei lekker mogen voetballen. Het mooie weer werkte daarbij natuurlijk ook lekker mee, alhoewel de maandagwedstrijd toch eindigde in een fikse onweer en bliksempartij, zodat we een paar minuten voor tijd besloten hebben te stoppen. Dat was geen probleem voor beide partijen omdat de strijd al een heel eind gestreden was, daar we 5-2 voorstonden.

De zaterdagwedstrijd begon vrij chaotisch omdat we later moesten beginnen, omdat 5 spelers eerst een andere wedstrijd moesten spelen, dit was gelukkig geen probleem voor de meiden van DWO’15. Ik moet mijn waardering uitspreken aan de tomeloze inzet van onze meiden, en hun nimmer aflatende enthousiasme is ook zeer aanstekelijk en maakt deze groep tot een zeer prettig team om samen te werken.

2 wedstrijden 10 doelpunten voor en slechts 2 tegen, waar gaat dit eindigen,……….. nou hier dus, want dit was onze laatste wedstrijd :( onze competitie is klaar en geslaagd. Een minpuntje dat een smet op deze competitie geeft en waar we ons uiteindelijk bij neer moeten leggen is het feit dat onze Hanna (speelster vanaf de eerste minuut) ons gaat verlaten, ze gaat emigreren, en we zullen haar moeten laten gaan. We wensen haar heel veel geluk toe en wie weet speelt ze nog eens in de Frauschaft tegen de Oranjedames.

Bedankt aan alle trouwe supporters, volgers, lezers, sponsors, chauffeurs en belangstellenden, dit was een seizoen om nooit te vergeten in meerdere opzichten.

Groet David.