Nieuws

De nieuwe versie MO17 2.0 is uit

Dan een wedstrijd tegen de meiden van IJzendijke, hier hadden we vorig seizoen ook al eens tegen gespeeld, wel gewonnen, maar op de een of andere rare manier win je pas van deze ploeg als het eindsignaal geklonken heeft.

Ondanks dat we goed bezig waren, lekker combineerde en de voorsprong langzaam maar zeker uitbouwde, bleven de IJzendijkse meiden gaan, uitbreken en counteren, lange halen naar voor en met een aantal box to box spelers waren en bleven ze gevaarlijk, en het verzet van dit team is nooit verbroken. Je moest op je hoede blijven en scherp zijn want voor je het wist creëerden ze zichzelf weer een 100% kans.

Maar je hebt van die dagen, dat er veel meer lukt dan andere dagen, dat het balletje er nou is net wel in gaat i.p.v. net mis, en dit was zo’n dag, dit was zo’n wedstrijd en dat geeft een boost, dat geeft vleugels en voelt goed aan. We scoorden 9x en dat is volgens mij ons persoonlijk record, IJzendijke scoorde 1x en dat gaf voor ons een mooie uitslag van 9-1.

Goed gedaan, nu even een welverdiende schoolvakantie, en op naar de volgende wedstrijd zelfde dag, weer thuis, zelfde veld……..zelfde uitslag? m smiley blij