Nieuws

Er was eens

Natuurlijk kan ik de prachtigste verhalen vertellen over onze ontwikkeling, de stijgende lijn in het spel, de individuele klasse van al onze spelers, het voetbalvernuft en de gouden toekomst die voor ons allemaal is weggelegd, maar laat ik u geen sprookjes vertellen, waarschijnlijk heeft u als lezer alle smoesjes, alle excuses, elk verongelijkt verhaal, elke multi interpretabele beslissing van de arbiter of spelers van de tegenstander die illegaal meededen uit hogere teams, of elk ander sterk verhaal al gehoord, dus hier een verslag van onze wedstrijd naar eer en geweten opgeschreven.

Een sterke tegenstander uit Arnemuiden, hier zijn we vorige keer op een pijnlijke manier achter gekomen toen we echt finaal van het veld af werden gespeeld. Hoe anders werd deze wedstrijd, we begonnen voortreffelijk en binnen no time stonden we 2-0 voor. Maar Arnemuiden zou Arnemuiden niet zijn, als ze niet terug kwamen en hoe m smiley teleur einduitslag 3-5.

Maar er moet gezegd worden, dat we gespeeld hebben voor wat we waard waren, volle inzet, mooie duels en op karakter elke pijn verbijtend een mooie wedstrijd neergezet, tegen (wat gezegd moet worden) een leuke tegenstander om tegen te voetballen.

Normaal geef ik geen namen van diegene die scoort bij ons (of de tegenstander m smiley blij) omdat we als team scoren, tegenhouden, winnen, verliezen, vals spelen, goed spelen of kampioen worden (laatste moet nog gebeuren) maar nu heb ik beloofd om dit 1x wel te doen. Chelsea was 1 van de doelpuntenmakers, dit tot grote vreugde van het team, want ze scoort niet enkel een doelpunt, maar ze gaat compleet uit haar plaat als werd de golden goal in de bekerfinale gescoord.

Ga zo door meiden, het is een voorrecht om jullie coach te zijn.

David