Nieuws

Een koude douche

Zo lekker we onze vorige wedstrijd wonnen, zo vervelend werd deze wedstrijd. Onze tegenstander was Oostkapelle, geen onbekende, en we wisten dat we ongeveer even sterk waren. We hadden eerder 2x tegen dit team gespeeld en 2x gewonnen, ware het maar met 1 doelpunt verschil, maar toch. Deze keer zou het anders worden, hoe het komt, komt het, maar we waren geen schim meer van wat we waren, konden, wilden, hoopten, ambieerden en nog meer van zulke superlatieven of woordversterkers.

Het ging in de eerste 20 minuten faliekant mis en keken razendsnel tegen een achterstand aan van 0-2. Toch bloeide er iets moois op, een lichtpuntje aan het eind van deze lange, lange tunnel. We kwamen terug van 0-2 naar 2-2 voordat het rust was, dus het zat er toch in, zou het dan toch?

De 2de helft begon weer zoals de 1ste met dit verschil dat het nu 2-4 was, ook dit keer kwamen we terug, toonden meer initiatief, lef, durf, voetbalgogme, brutaliteit en begonnen weer een beetje van onze oude glans terug te winnen. Helaas rendeerde dit niet meer in doelpunten, waardoor de eindstand bleef steken op 2-4.

En alsof het zo moest zijn, was er geen warm water om deze wrange smet af te spoelen, een koude douche kon er ook nog wel bij.

Helaas, maar niet getreurd, we zijn er nog en komende zaterdag komt onze echte uitdaging.
To be continued.

David.

vck mo17 okpN4

vck mo17 okpN3

vck mo17 okpN2