Nieuws

Als klap op de vuurpijl...

...de kers op de taart en lest best.

Je kunt je afvragen waarom sommige mensen het beste voor het laatste bewaren, maar toch is dit geen mosterd na de maaltijd, maar gewoon een mooie afsluiting van een bewogen (halve) competitie. De laatste wedstrijd afgelopen zaterdag was er weer eentje van formaat, Oostkapelle was onze tegenstander en we wisten van te voren niet echt een goede inschatting te maken. Dan kan je maar 1 ding doen, en dat is uitgaan van eigen kracht, eigen inzicht en volledig jezelf in de strijd gooien en iets moois neerzetten waar je achteraf met veel plezier op terug kunt kijken, ongeacht wat de uitslag dan ook mag zijn.

Ook Oostkapelle kwam om te voetballen en dat maakt het enkel maar leuker. Het was een lust voor het oog om te zien hoe er met zoveel plezier werd gevoetbald en de teamspirit was als vanouds goed, aangenaam, merkbaar, zichtbaar en hoorbaar. Dat we deze wedstrijd wonnen met 1-0 is eigenlijk een bijzaak, want zulke wedstrijden speel je omdat het spelletje zo leuk is. Nu even geen competitie, dus we kunnen ons volledig in het feestgedruis storten.

De MO17 wenst u hele fijne feestdagen toe en we hopen u allemaal weer te zien in 2018 in goede gezondheid en met de nodige positieve uitstraling en support.

Groet MO17