Nieuws

Om door een ringetje te halen

Soms is mooi spel niet nodig om 3 punten te halen en soms kun je verliezen met je beste wedstrijd ooit. Afgelopen zaterdag was niet onze beste match, ook niet onze slechtste, maar wel eentje waar iedereen zeer scherp moest blijven en waar iedereen toch werd aangesproken op hun uithoudingsvermogen, incasseringsvermogen, concentratie, handelingssnelheid en voetbalgogme.

Op papier konden we zien dat onze tegenstander (de meiden van IJzendijke) nog niet heel veel hadden gewonnen en heel veel meer doelpunten dan wij hebben moeten incasseren, en zodoende laatste stonden. Onderschatting lag op de loer, dus werd er van te voren flink op gehamerd om deze fout niet te maken.

Het gekke was, we wonnen dan wel met 0-6, maar ik heb nooit het gevoel gehad tijdens de wedstrijd dat de buit al binnen was, IJzendijke bleef levensgevaarlijk en creëerde keer op keer goede kansen en mogelijkheden. Ware het niet dat onze keeper een wereldpartij stond te keepen dan had het wel eens een hele andere uitslag kunnen zijn. Al met al een leuke wedstrijd, met hier en daar combinaties om door een ringetje te halen, leuke tegenstander en de uitslag is dan ook wel een beetje gechargeerd.

Op voetbal.nl staat een uitslag van 1-6 maar dat ene doelpunt van IJzendijke is ons ontgaan, en de aftrap na het “doelpunt” is nooit genomen, maar dat mag de pret niet drukken. Op naar onze laatste wedstrijd, zaterdag om 11.00 op veld 1, we zijn de enige thuiswedstrijd volgens het programma, dus alle reden om onze meiden aan te moedigen in deze laatste wedstrijd.

Groet MO17