Nieuws

Yes we can

Daar was ‘ie dan weer, de wedstrijd waar we op hoopten. De levensloop van de MO17 is grillig en onstuimig, wel gezellig en uitermate aangenaam, maar vaak onvoorspelbaar, mysterieus en onderhevig aan hoge pieken en diepe dalen.

Zaterdag dan eindelijk een colletje in onze smaak “col de la Axel” die op pure wilskracht en karakter werd gewonnen. De meiden van Axel stonden 1 punt boven ons, en een aantal statistiek freaks en scorebordjournalisten hadden al gezien dat deze meiden van Axel een ander team op 1-1 had weten te houden waar wij 9-0 door waren ingemaakt. Maar daar willen wij als trainer en coaches niks van weten, elke nieuwe ronde, zijn nieuwe kansen en de bal is rond, dus gewoon knallen en niet te veel naar het verleden kijken, want dat is meestal geen garantie……enfin u kent het geneuzel.

De meiden van Axel waren een leuk team om tegen te voetballen, zeker gelijkwaardig en uiterst sportief.
We hadden wat vreemde omzettingen gedaan in de opstelling, en dat pakte verrassend leuk uit. Het tempo lag hoog, en als een hecht peloton werd er voortdurend gedemarreerd, en de koppositie werd razendsnel afgewisseld door deze en gene, niemand verzaakte en sommige zijn wel 10x doodgegaan maar kwamen toch steeds weer terug.

Goed gedaan, een welverdiende overwinning van 0-2. Jullie hebben de lat nu wel hoog voor jullie zelf gelegd, nu willen we nooit meer anders zien, dan zoveel inzet, zoveel plezier, zoveel mooie acties, en zoveel kilometers.

Zaterdag komt Sinterklaas misschien wel kijken, we gaan ons best weer doen om iets geweldigs neer te zetten.

Groet