Nieuws

Geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken

Ik zal er geen doekjes om winden, het niet mooier maken dan het was, niet om de pot heen draaien, de waarheid niet verbloemen, niet de goede lieve vrede willen bewaren, geen appels met peren vergelijken, maar ook geen zout op de wonden strooien, geen ouwe koeien uit de sloot halen, niet het boontje komt om zijn loontje hardop zeggen of het gras van de buren is altijd groener dan bij ons, of enige andere cliché uitdrukking gebruiken om onze wedstrijd te analyseren…… nee het was gewoon een pokke wedstrijd, en die zitten er tussen m smiley teleur

We weten dat we in een hele (voor ons) zware poule zitten, en daar is geen ontkomen aan. We zullen knokken voor wat we waard zijn, en gek genoeg, blijkt dat elke week weer anders te zijn. Het is net als op de beurs, het ene moment stijgt elk aandeel tot op duizelingwekkende hoogte, en het andere moment keldert het met een rotgang tot onder nul. Staat het aandeel onder water, dan is dat wel weer de tijd om daarin te investeren en daar gaan we dan ook vol goede moed mee verder.

Je begrijpt dat we verloren hebben afgelopen zaterdag, en wel met 8-1 bij Nieuwland, we waren kansloos, alle credits naar de meiden van Nieuwland MO17, die ons geen moment in het spel lieten komen. Mooie les, nu weer met de kop schudden en door.

Fijne herfstvakantie en tot de volgende ronde.