Nieuws

Tijd bestaat enkel omdat anders alles tegelijk gebeurt

Onze uitwedstrijd naar Vogelwaarde afgelopen zaterdag verliep alles behalve gladjes. Even leek er inderdaad geen tijd te bestaan omdat er heel veel gebeurde in het begin van de wedstrijd, het begin signaal was gegeven, de bal kwam op de een of andere manier met een behoorlijke vaart langs de zijlijn, iedereen, inclusief ondergetekende dacht dat de bal wel uit zou gaan en lange tijd leek dat ook te gaan gebeuren.

Of het nou een polletje was, of het effect dat aan de bal was meegegeven, of het nou een bewussie was of een zondagsvoorzet, de bal bleef netjes aan de goede kant van de lijn, even erop, dan toch weer compleet in het veld.

Wij waren al lang gestopt om achter deze bal aan te rennen en diegene die normaal ingooit, sjokte alvast op het dooie gemakje richting de plaats waar de bal uit zou gaan, maar wat onafwendbaar leek, was toch verrassend genoeg afwendbaar geworden, de bal ging niet uit, de tegenstander geloofde in die bal, en waar wij allang gestopt waren met lopen, pikten de meiden van Vogelwaarde de bal op, gaven ‘m goed voor en scoorden, tjonge, 1-0 achter in de eerste minuut, wat kunnen 60 seconden dan toch lang zijn.

Alles gebeurde tegelijk, een opeenstapeling van factoren. Gelukkig hadden we nog wel de tijd om de boel goed te zetten en ook maar mee te gaan doen in de wedstrijd die dus al bezig was. Het ging gelijk op en pas halverwege de 2de helft wisten we de gelijkmaker te scoren, dit was wat we nodig hadden, de wedstrijd kantelde de goede kant op en vlak voor het einde scoorden we de 1-2.

Hoe lekker is dat (voor ons) hoe zuur is dat (voor de tegenstander). Al met al een fijne wedstrijd die alle kanten op had gekund maar gelukkig de goede kant opviel. Goed gedaan meiden, een leuke wedstrijd met een hoog amusementswaarde en veel spanning.

To be continued
David.