Nieuws

En wij maar denken...

En wij maar denken dat er niets zo veranderlijk is als het weer.

Murphy ’s law was zo van toepassing op onze wedstrijd afgelopen zaterdag dat het bijna eng werd. Deze Murphy was een ruimtevaartingenieur, die veiligheidsprotocollen moest schrijven en hij had zeker en vast ook van die dagen dat echt maar dan ook echt alles tegen zat.

Toch heb je dat niet altijd door voordat je aan de wedstrijd begint, maar het start met een klein dingetje wat fout gaat of mislukt en dan, binnen de kortste keren loop je in 7 sloten tegelijk, Murphy ’s wet luidt dan ook: “Anything that can go wrong, will go wrong” oftewel, alles wat fout kan gaan, zal fout gaan. Dit heeft niets met onkunde te maken, totaal niets met geen inzet van doen, en zeker niet met een instellingsprobleem. Nee dat is allemaal ruim voldoende. Het probleem zat ‘m in het feit dat het gewoon niet wilde lukken die dag, en dat onze tegenstander ook echt wel een maatje te groot is voor ons. We werden de les gelezen met 0-9 en dat doet pijn.

Komende zaterdag spelen we weer tegen dezelfde tegenstander, weer thuis maar nu voor de competitie. Eens kijken of we dit keer deze wet van Murphy kunnen omzeilen en een leuke pot voetbal kunnen neerzetten. Ik heb er geloof in, want de meiden zijn positief ingesteld en na regen komt er altijd zonneschijn. Dit wat het weer betreft, oftewel dit was het weer.

U hoort van ons.

Groet MO17