Nieuws

En we zijn weer begonnen

Na een lange zomervakantie, een bruisend dames EK en vele uitstapjes, zijn we allemaal weer langzaam in ons werk/school ritme aan het geraken. Voor sommigen is het voorbij gevlogen, voor anderen is het ook wel weer lekker om terug in het gareel te komen. In ieder geval was iedereen het er over eens dat het toch wel heel lang geleden was, dat we een wedstrijdje gespeeld hadden. De langgekoesterde wens ging afgelopen zaterdag in vervulling door onze eerste (beker)wedstrijd te gaan spelen.

Onze tegenstander (de dames van de Bevelanders) is ons niet onbekend en hebben al eens tegen ons gespeeld en gewonnen. Maar dit is een nieuw seizoen, met nieuwe kansen dus met nieuwe mogelijkheden. Enthousiast als we waren begonnen we aan de wedstrijd, al heel snel werd duidelijk dat de Bevelanders niet waren gekomen om het rustig aan te doen, en als pas losgelaten koeien in het voorjaar voor het eerst in de wei, waren ze niet te stoppen. We hadden mazzel dat onze (2de) keepster in bloedvorm was en ons voor een afstraffing met dubbele cijfers behoedde. Toch kregen wij ook een aantal goed uitgespeelde kansen, maar ook hun keepster bleek er eentje van formaat.

Einduitslag 1-5, gevoel: niet fijn, verloren, ja, verslagen, nee! Oplossing, veel trainen, wedstrijdritme opdoen en met volle kracht er tegenaan.

Je hoort nog van ons

Groet MO17