Nieuws

Ach ja, je kunt ook dingen opblazen

Het was misschien wat laat, toegegeven, maar sommige dingen kun je nu eenmaal niet overhaast doen. Zeker de meiden van VCK laten zich niet opjagen of doen ook geen enige moeite of aanstalten om iets of ergens vroeger dan de afgesproken datum of tijd te zijn. Dus zijn we erg laat met onze afsluiting van het seizoen, maar het was dan ook wel een spetterende dag, en dat niet vanwege regen maar vanwege de gezelligheid en leuke entourage.

Elk jaar wordt het een beetje moeilijker om iets leuks te verzinnen als afsluiting omdat we al zoveel leuke dingen doen, gedaan hebben en gaan doen. Samenzijn is an sich al heel leuk natuurlijk en dan maakt het misschien ook niet uit wat je doet, maar we wilden toch met iets leuks op de proppen komen, en dat is naar mijn mening gelukt.

We hadden een sportochtend en middag georganiseerd voor de MO13 en voor de MO15. En dat hebben we gedaan, met iets supergeinigs, in de volksmond heet deze vorm van voetbal, Bubbelvoetbal of bumpervoetbal. We hebben letterlijk en figuurlijk liggen rollen van het lachen, vele supermooie momenten waarin als de bubbel er niet geweest was, zeker dodelijke ongelukken zich hadden voorgedaan. Kijk naar de foto’s en filmpjes en als je ooit nog iets leuks zoekt voor een feestje dan is dit je ding. Echter niet aan te raden voor opa’s 85ste verjaardag, tenzij……

Dit keer ging het niet om de techniek, trucjes of hoe behendig je wel niet bent, maar om pure brute kracht en een dosis lef. Hoe simpel kun je een spel verzinnen door in de middencirkel “last girl standing” te spelen, gewoon elkaar uit de cirkel beuken of om te gooien en wie als laatste staat, wint of wat denk je van bowlen: 1 iemand is de bal, en 6 personen zijn een “kegel” de bal loopt zo hard zij kan richting de kegels en probeert iedereen ondersteboven te kegelen, check it out.

Foto's (50):
https://goo.gl/photos/unUcg7ZvREUPvPBa6

 

Al met al weer een super leuke dag gehad waar we na het bubbelen afsloten met een soort Amerikaanse diner, iedereen neemt wat mee. Eerlijk is eerlijk, deze combinatie van pastasalade met roomsoesjes en cakejes, stukjes pizza met tortilla chips en wraps met hartige taart, worstjes in bladerdeeg in combinatie met ijs en brownies en al de andere ondefinieerbare kostelijke lekkernijen deed me denken aan onze laatste keer bij “Tafelen”.

Ouders en meiden bedankt voor deze onvergetelijke dag, jullie zijn super.

David