Nieuws

YES de winst is binnen!!

Op deze mooie zonnige maandagavond werd de halve finale van het bekertoernooi gespeeld door VCK JO9-1 - Wolfaartsdijk JO9-1. Met veel publiek langs de lijn werd er vol spanning, maar met goede moed en enthousiasme door beide teams gestart met de wedstrijd.

Anders stond in de eerste helft op keep. Het spel ging gelijk op, maar toch wist Wolfaartsdijk in de eerste paar minuten de bal te veroveren en de 0-1 te scoren. VCK leek hierdoor wakker geschud, want al snel volgde daarna een doelpunt door Raven.

Zodra de bal op onze helft kwam stonden Kaylan, Luuk, Senno en Thym paraat als actieve verdedigers. Noa zag direct een mogelijkheid om de 2-1 te maken nadat ze gewisseld was. VCK had meerdere kansen om te scoren, maar de keeper van Wolphaartsdijk stond goed in zijn doel of de bal vloog over of naast. Toch lukte het Daan en Bram nog om te scoren waardoor ze met 4-1 voorsprong tevreden de rust in gingen.

Van eerdere wedstrijden weten we dat dit niet hoeft te betekenen dat de winst al binnen is, dus ook de tweede helft werd er alert begonnen aan het spel.

Raven scoorde net na rust de 5-1, maar daarna zag Wolfaartsdijk ook een kans voor hun tweede doelpunt. Bram wist de bal er 3 keer achter elkaar in te schieten, waarna de moed en inzet bij de spelers van Wolfaartsdijk leek af te nemen. Zowel Anders (2x), Daan als Raven scoorde nog, wat de stand uiteindelijk op 12-2 bracht.

Het fluit-eindsignaal werd door spelbegeleider Bregt gegeven....YES de winst was binnen!! Juichend en toeterend werd er een rondje over het veld gelopen.

Foto's (70):  https://photos.app.goo.gl/eiBN8Rh7uWZevNWq1

Wat hebben jullie goed samengespeeld met zijn allen, wat een inzet en enthousiasme!
Nu op naar de welverdiende finale-wedstrijd!!