Nieuws

Kwartfinale......pittige pot......super resultaat

Na 3 keer verzet te zijn was het vandaag eindelijk zover. De kwartfinale van de beker. Tegenstander.....het altijd moeilijke Dauwendaele.

Vol goede moed, inzet en enthousiasme werd de wedstrijd gestart. Het was goed te zien dat ook de tegenstander er enorm veel zin in had en zeker niet met zich liet sollen. Toch ging het gelijk op en het spel speelde zich af op het gehele veld.

Het leek er op dat Dauwendaele iets meer overwicht had op het veld, maar toch schoot Bram geweldig mooi de 0-1 binnen. Dauwendaele kon dit toch wat slecht verwerken en het spel werd wat harder. Wij bleven er redelijk rustig onder wat werd beloond met de 0-2 die wederom Bram maakte.

Het spel bleef heen wen weer gaan. Er werd hard gewerkt, schoten tegen gehouden, acties gemaakt....alles om het zo moeilijk mogelijk te maken voor de tegenstander. Vlak voor rust maakte Dauwendaele het toch spannend door de 1-2 te maken. 

Zeer tevreden gingen we aan de limonade voor de welverdiende rust.

Na de rust deed Dauwendaele er nog een schepje boven op en waren ze net wat feller dan wij. Maar......wij hebben Bram......en hij schoot ook de 1-3 binnen.

Nu was het hek van de dam bij de tegenstander en gebruikten ze alle mogelijke manieren om toch tot een doelpunt te komen en gingen ze zeer hard de duels aan. Helaas voor Noa resulteerde dit in een enorme schoenafdruk op d'r been. En tot overmaat van ramp ook de 2-3 en niet veel later was het 3-3 gelijk.

Dit vonden wij natuurlijk helemaal niet leuk en we hebben geknokt om alles er uit te halen wat er in zat en Daan zorgde dan ook voor de welverdiende 3-4. De laatste minuten leken uren te duren (zeker voor de ouders....) maar toen kwam het verlossende fluitsignaal....... we hebben de kwartfinale van de beker overleefd!!!!!

Anders, Bram, Daan, Kaylan, Luuk, Noa, Raven, Senno en Thym. Wat hebben jullie enorm hard gewerkt. Samen hebben jullie er zelf voor gezorgd dat je nu in de halve finale van de beker staan. Super goed gedaan!!!!!

Foto's (50):  https://photos.app.goo.gl/yZNIMgPP4lUNaUlk2