Nieuws

Het is ons toch gelukt!

Het is nog steeds winterstop, maar voor ons stond er een inhaal bekerwedstrijd op het programma:
de beker wedstrijd 3de ronde beker tegen SSV’65 JO9-2.

Onze tegenstander zijn we eind 2017 ook al tegengekomen in de competitie en toen bleek SSV’65 echt wel een maatje te groot en hebben we dus ook dik verloren. Reden te meer om vandaag revanche te nemen.

Anders, Bram, Daan, Kaylan, Luuk, Noa, Raven en Thym waren de spelers van vandaag. Helaas was Senno ziek en kon er niet bij zijn.

Beide teams begonnen erg sterk aan de wedstrijd en het was gelijk erg spannend. Het spel ging behoorlijk gelijk op, maar wij creëerden meer kansen als SSV. Helaas lukte het steeds net niet om de bal in het net te krijgen. Dit mede door een zeer sterk keepende SSV goalie! SSV kreeg aan het einde van de eerste helft 1 schietkans en deze was meteen raak.....0-1 achter. Dit was toch wel even een domper, want we speelden erg sterk.

In de tweede helft moesten we dus goed sterk en samen blijven spelen en dit ging ons goed af. Na een mooie actie op rechts van Thym kwam de bal bij Kaylan die hem keurig doorpasste naar een vrijstaande Noa die de bal keurig intikte.

Door deze gelijkmaker kwamen we steeds meer in ons spel. Luuk hield het achter goed op slot; Daan was overal en werkte zich een slag in de rondte; Anders maakte het de SSV verdediging moeilijk samen met Noa en Raven haalde de schaarse schoten op doel keurig tegen. En Bram......Bram had het prima naar zijn zin en na een actie op rechts schoot hij van afstand de bal keurig over de keeper. 2-1.

Een tijdje later zorgde Noa ook nog voor de 3-1! Wat gingen we lekker! Vlak voor het eindsignaal werd het nog erg spannend toen SSV nog op 3-2 kwam, maar dankzij iedereen zijn enorme inzet bleef het hierbij en was de overwinning binnen.

Vandaag was het echt een super dag! Jullie hebben het enorm goed gedaan en de overwinning is echt enorm verdiend! Super gedaan.

Nu nog even terug de winterstop in en : februari hebben we de volgende bekerwedstrijd!

vck 91 ssvbeker1

vck 91 ssvbeker2

vck 91 ssvbeker3

vck 91 ssvbeker4

vck 91 ssvbeker5