Nieuws

Waar blijft de sportiviteit?

Competitie wedstrijd nummer 6 vandaag voor de JO11-1 uit tegen Oostkapelle JO11-1.

De wedstrijd begint mooi met mooie acties van beide kanten met onze mannen die meer aanvallen dan de thuisploeg, kortom een gelijkwaardige voetbalpot. In de 15e minuut uit een foutje van onze trouwe keeper profiteert de thuisploeg en we staan zomaar 1-0 achter. Onze mannen blijven geconcentreerd en zoeken de gelijktreffer. Helaas net voor rust is er weer een doelpunt voor Oostkapelle: 2-0.

Op een gegeven moment horen we van een betrouwbare bron dat in het thuisteam meerdere jongens spelen die bij de JO13-1 horen. Uit een spoed onderzoek blijkt dit ook zo te zijn, en in de rust werd dit dan ook met de leider van de tegenstander besproken. Dispensatie werd genoemd maar niet officieel op papier aangetoond…vreemd allemaal!

Waar blijft nou de sportiviteit? Vooral met de jeugd is dit echt triest!

In de tweede helft werden nog 5 doelpunten door de thuisploeg gescoord, en als kers op de taart werd ook een doelpunt niet gegeven uit een knal van Sven: binnenkant lat…zelfs de keeper van de tegenstander zei dat de bal er in zat! …en hier kun je echter merken dat kinderen sportiever zijn dan volwassenen!

7-0 dus met schaamte.

Jongens: jullie hebben keihard gewerkt en jullie kracht laten zien, wees trots op jezelf!