Nieuws

Wees trots… wat een team!

Competitiewedstrijd nummer 4 vandaag tegen RCS JO11-2 thuis, helaas wederom niet compleet door blessures van Djaro, Sem uit JO11-2 kwam ons helpen.

Het begin fluitsignaal klonk en binnen 30 seconden met een mooie combinatie Finn M. - Max tikkie naar Liam die met een laag schot in de linkerhoek meteen raak schiet: 1-0!

De eerste 10 minuten zetten onze mannen er druk op en RCS wordt gedwongen zich in te sluiten op hun eigen helft en de kansen nemen toe. Eerst door een knal van Sven maar de keeper is wakker en door de rebound komt een hard schot door Finn M. die tegen de lat gaat. Een paar minuten later is het Max die de linkerpaal aanraakt door een schot, en later is het Haitam die probeert en dan weer Max… …de bal wilt er niet in??...

In de 15e minuut komt er een gevaarlijke actie van de tegenstanders waar Keeper Tim in een schitterende duik een wonderbaarlijke redding maakt!

Na dit schrikmoment is het “Finn M dribbelaar” met een harde knal van een behoorlijke afstand die 2-0 voor VCK maakt! Een paar minuten later weer Finn M. die de bal knalt deze keer tegen de rechter paal… dat doeltje is voor vandaag aan alle kanten getest!

De laatste 5 minuten is het RCS die continu aanvalt op zoek naar de aansluitingstreffer maar onze verdediging en Tim laten geen ballen in het net gaan. Ruststand is dus 2-0.

De tweede helft begint en 30 seconden na de aftrap worden we door een onoplettendheid in de verdediging afgestraft door de tegenstander: 2-1. Onze mannen zien het niet zitten dat de droom van RCS om over ons heen te klimmen en de drie punten van de Stoofwei weg te nemen werkelijkheid wordt want 1 minuut later uit een hoekschop van Sven is het Liam die de 3-1 scoort. Twee minuten later uit een mooie pass van Sven is het Liam die supersnel richting het doel sprint en met een mooi tikkie belandt de bal tegen de kruising aan… jammer jongen, was een schitterend doelpunt geweest!

VCK is gewoon de baas en houdt de touwtjes van het spel in handen, mooie kansen hier en daar totdat met een mooie pass van Liam, Max de bal lekker inschiet: 4-1. Het duurt niet zo lang meer voor een nieuwe treffer: uit een rebound van een hoekschop is het Finn M. die met een schitterende knal de kers op de taart legt: 5-1.

Al met al een prachtige wedstrijd, onze mannen hebben lekker samengespeeld als een echt team! Eindstand 5-1 plus palen, lat en kruising… en een beloning voor het harde werken van de afgelopen periode.

Mannen, grote klasse wat jullie vandaag hebben laten zien!