Nieuws

Zeelandia Middelburg JO11-3 - VCK JO11-1

Competitiewedstrijd nummer 3 op het programma, een uitwedstrijd bij Zeelandia Middelburg JO11-3.
Na de eerste 3 punten van vorige week en een goede trainingsweek daaropvolgend, mochten onze mannen vandaag weer aan de bak.

Het beginsignaal klonk en we zagen een fel VCK, dat de tegenstander vroeg onder druk zette op eigen helft. Al snel was het VCK dat de eerste kansen liet noteren. Achterin stond het vandaag als een huis en in afwisselende samenstelling hielden Tim, Sylvan, Sven, Max en Finn T de nul vandaag.

VCK was de bovenliggende partij en het was mooi om te zien dat iedereen super zijn best deed en er hard voor streed. De beloning kwam snel, een terechte voorsprong. Tot aan de rust bleef er goed gevoetbald worden en de mannen gaven niets weg. VCK is de baas en er komen nog 3 treffers bij. Ruststand 0-4.

De 2e helft is een replica van de 1e helft , VCK bleef goed voetballen en de ene na de andere kans werd er door de mannen gecreëerd door goed samenspel en hard werken, niemand verzaakte hierin. VCK scoorde nog 5 doelpunten, en de mooiste is de laatste : hoekschop van Djaro met de bal direct in het doel.

Eindresultaat : ZM – VCK 0-9 doelpunten van Djaro 3x, Liam 3x, Haitam 2x en een eigen doelpunt vanuit een knal van Finn M.

Een schitterende prestatie van onze jongens… mannen proficiat!!