Nieuws

Winnen!...dat willen wij!

Competitie wedstrijd nummer twee vandaag thuis tegen GPC JO11-2G.

Na een rommelige start beginnen onze mannen rond de 10e minuut het goede ritme te pakken en verdienen ze 2 hoekschoppen achter elkaar. Bij de tweede hoekschop getrapt door Djaro weet Finn M. de bal te controleren en met een schot maakt hij de eerste treffer, schitterende goal!

De animo en de lust om te winnen is hoog en VCK domineert eigenlijk met continu aanvallen en laat geen ruimte voor GPC. Het tweede doelpunt is onmiddellijk verdiend en gescoord door Liam dankzij een assist van Finn M. Het duurt niet meer zo lang voor de 3-0: Schot van Max van een behoorlijke afstand en tikje van Djaro om te voltooien. Het is helder dat deze match eenrichtingsverkeer is en de mannen zorgen dat voor rust de poker is gemaakt: geweldige dribbel van Djaro gefinaliseerd door een assist voor Liam en boem: 4-0.

De tweede helft lijkt net zoals de eerste, veel aanvallen, veel schoten op doel, kortom de keeper van GPC heeft het zeer druk. In de 32e minuut verdient de thuisploeg een hoekschop, deze wordt door Finn M. genomen en hij schoot de bal direct in: 5-0. Acht minuten later, na een bombardement in het doel van GPC, is het Max die de 6-0 regelt, mooie dribbel en lekker afgewerkt!

De laatste 5 minuten zijn onze mannen afgeleid door het feit van het “willen door scoren” zo laten ze veel ruimte voor de tegenstander die profiteert en scoort 2 doelpunten achter elkaar. Eindresultaat is dus 6-2 en de eerste 3 punten van deze competitie zijn binnen. 

Klasse mannen!