Nieuws

Een pittige wedstrijd voor O11-1

Voorjaarscompetitie wedstrijd nummer 1 voor de JO11-1 thuis tegen Domburg JO11-1.

In de najaarscompetitie hebben wij al tegen deze ploeg gespeeld in Domburg met als resultaat een gelijkspel na 50 spannende minuten. We wisten dus al wat we van deze sterke ploeg konden verwachten: een pittige wedstrijd!

VCK begint gelijk met een snelle aanval door Liam die resulteerd in een hoekschop. Uit deze corner is het Haitam die met een kopbal het aluminium gaat testen! Verder in de eerste helft is er mooi voetbal te zien vooral veel gevecht in het middenveld, beide teams zijn goed geconcentreerd en zoeken een opening. In de laatste fase van de eerste helft is het Domburg die aanvalt en keeper Finn T. maakt een paar mooie reddingen. Één minuut voor rust komt de gastploeg op voorsprong: 0-1.

De tweede helft werd spannend want van beide kanten waren er veel kansen en in de 38' Haitam geeft een assist voor Rowen die nu met een knal de aansluittreffer maakt: 1-1, wat een goal zeg! Nu is het VCK die aanvalt en er komen een paar kansen helaas zonder resultaat vooral de laatste waar Djaro "Face to face" met de keeper was!

Drie minuten voor het einde van de wedstrijd straft Domburg ons met een doelpunt: 1-2. Jammer voor de nederlaag, een gelijk resultaat was eerlijker geweest!

Al met al hebben onze mannen een schitterend potje voetbal gespeeld! ...en nu de uitdagende wedstrijd voorbereiden voor aankomende zaterdag uit tegen Serooskerke!

Groetjes,
Team JO11-1