Nieuws

Domburg JO11-2 vs VCK JO11-1

Competitie wedstrijd nummer 8 vandaag uit tegen Domburg JO11-2G. Op papier gezien is het duidelijk een makkelijk duel en het is ook zo in de praktijk: een overwinning van 1-7! Drie lekkere punten mee naar huis gebracht na een serie van onverdiende nederlagen.

Eindelijk is onze Rowen ook weer van de partij na een lange tijd geblesseerd en ziek te zijn geweest en…hij had bijna gescoord! Welcome back buddy!

In de eerste helft is er mooi voetbal te zien en VCK is goed geconcentreerd. Ze laten zien wie de baas is want na 15 minuten is het resultaat al 0-4. De tegenstanders creëren geen kansen en ze zijn in hun eigen helft opgesloten door de Koudekerkenaren, eigenlijk is er weinig weerstand.

De tweede helft begon rommelig en het werd dan ook niet veel beter: waar is het teamwork en de vechtlust van afgelopen wedstrijden nou gebleven? De wedstrijd schakelt om naar de “solo mode” en iedere jongen wil alleen maar scoren, vergetende dat goed teamwork de sleutel is van succes! Komt het misschien door de frustratie van de vele onverdiende nederlagen?

Hoewel de wedstrijd niet meer zo mooi is zijn er meer openingen voor de thuisploeg en ze krijgen wel wat kansen die er niet in de eerste helft waren. Er komen nog 4 doelpunten en de wedstrijd beëindigd met een afgekeurd doelpunt van Haitam wegens een overtreding. De auteurs van de 7 goals zijn Djaro (5x), Haitam en Max.

Goed gedaan boys!