Nieuws

Een top team prestatie

Competitie wedstrijd nummer 6 vandaag uit tegen GPC-Vlissingen JO11-1, een lastige tegenstander. Na het verloren potje van vorige zaterdag tegen de koploper hadden onze mannen er vandaag veel zin in, helaas zonder Rowen die nog steeds ziek is, beterschap jongen!

Vandaag hadden de mannen één doelstelling meegekregen van coach Michel en trainers Sven en Timo, iets waar doordeweeks goed mee getraind was met duidelijk afspraken.

Het beginsignaal van de scheids klonk en de wedstrijd was begonnen. Onze mannen speelden feller, geconcentreerd, er was mooi voetbal te zien vooral het goed overspelen: echt teamwork. In de eerste hoekschop is het meteen raak, mooie cross van Djaro en een top kopbal van Sven: 0-1. Na de voorsprong werd mooi in het middenveld gevochten en het werd zeker een spannende wedstrijd. Rond de 18e minuut lijkt het dat VCK de touwtjes een beetje uit handen laat, een onoplettendheid achterin leidde tot de gelijktreffer van GPC die gelukkiger in de afronding is! Vlak voor rust werd Haitam neergelegd, een verdiende vrije trap in een mooie positie: Djaro neemt hem en het is weer raak:1-2, mooi resultaat om wat limonade te gaan drinken.

De tweede helft begint meteen met spannende acties, GPC verdient een hoekschop waaruit met een schitterende kopbal van hun aanvoerder de gelijktreffer volgt: 2-2. In minder dan twee minuten gaat het weer veranderen…onderschept Djaro een bal in het middenveld en vindt hij geen opening zo speelt hij de bal terug naar Manish die de opening voor Djaro vond, mooie dribbel, van een behoorlijke afstand schoot hij de bal lekker in: 2-3! De voorsprong duurt niet zo lang meer helaas, door een slechte ingooi van onze keeper werden wij afgestraft met een doelpunt: 3-3. Het werd steeds spannender en spannender, door een voorzet van Max is het Sven die de lat raakt, jammer! 5 minuten voor het einde van de wedstrijd verdient GPC een vrije trap in een mooie positie, net zoals die van Djaro in de eerste helft, en zo werd er met deze vrije trap ook gescoord: 4-3.

Schouders eronder en koppies omhoog, en zo deden ze dat ook: de laatste 5 minuten was GPC lekker onder druk gezet door onze black & white fighters, alle kanten op geprobeerd maar de bal wilde er niet meer in, zelfs uit een hoekschop is het Max die met een mooie kopbal de lat raakte: geen gelijktreffer…en opeens hoor je de drie fluitjes van de scheidsrechter en je kon het niet geloven dat er geen punten naar de Stoofwei mochten gaan!

Een teamprestatie waar we trots op mogen zijn!