Nieuws

Fighting till the end

Competitie wedstrijd nr. 4 voor VCK JO11-1 tegen Arnemuiden JO11-2. Er wordt op woensdagavond op het grasveld gespeeld met ideale omstandigheden voor een mooie veldslag. VCK begon sterk aan de wedstrijd en de eerste minuten waren voor onze mannen, hoewel Arnemuiden wel lekker alert was. De strijdlust van afgelopen wedstrijd zat er goed in en enkele kleine kansjes waren het gevolg zodat in de 4e minuut een hoekschop verdiend werd. Djaro, de hoekschop bestraffer mist niet: scherpe indraai zodat de keeper zelfs de bal niet kan vast houden: 1-0.

We blijven niet zo’n lange tijd de koplopende partij want de Arnemuidenaars begonnen meer grip op het middenveld te krijgen en in de 9e minuut kwamen ze op de gelijktreffer uit, een vrijetrap vervolgt door een mooie kopbal: 1-1. Na de gelijktreffer begon VCK weer fel en de kansen bleven komen helaas zonder succes. In de laatste 7 minuten van de eerste helft werd het eenrichtingsverkeer omgedraaid waardoor Arnemuiden steeds gevaarlijker werd, 4 hoekschoppen achter elkaar en bij de laatste werden we gestraft: 1-2. Aan VCK kant werd het wat slordiger en de gastploeg profiteerde zodat de 1-3 snel voor hun binnen kwam.

Tijdens de rust verandert onze coach Michel de team tactiek van 3-3-1 naar 2-4-2.
De tweede helft werd een lekkere spannende wedstrijd. Het was wel te merken dat de Koudekerkers een nederlaag niet zomaar zouden zien zitten en ze waren eigenlijk de baas! Veel kansen gehad maar de tegenstanders bleven alert en goed verdedigen… met een beetje mazzel… de bal wil er gewoon niet in! Duidelijk…het zit niet mee vanavond en uit één van de weinig aanvallen van de Arnemuidenaars in de tweede helft komt nog de 1-4! De hoop om dit nog te redden blijft bij onze mannen, koppies omhoog en…: “Fighting till the end” en dat is het bijzondere karakter van dit team!

1-4 is het eindresultaat, niet verdient en met de kin omhoog verlaten ze het veld.