Nieuws

Een top duel!

Foto: Eerst Domburg O11-1 - VCK O11-1: 1-1. Daarna minimarathon: Finn 3e, Tim 8e, Max 13e!

Competitiewedstrijd nummer 3 vandaag uit tegen het lastige Domburg JO11-1. De wedstrijd begon en VCK was vanaf het eerste moment lekker aan het voetballen. Datgene wat de afgelopen weken nog niet helemaal lukte, kwam vanochtend beter uit de verf. Samenspelen, tikken met lekkere combinaties en vooral de alertheid leidde tot een mooi voetbalspel aan beide kanten met een paar kleine kansjes. Domburg speelde ook een lekker potje voetbal, een sterk team vooral in de verdediging. In de 7de minuut uit een botsing tegen een tegenstander raakte Rowen geblesseerd, helaas moest hij het veld verlaten en kon hij niet meer verder…beterschap jongen!!

De eerste echte kans kwam van de linkerkant door Haitam, een mooie pass in het midden van het strafschopgebied waar Liam het laatste tikje miste om de bal gemakkelijk in het net te leggen. Verder werd vooral in het middenveld gespeeld waar beide teams op zoek waren naar een opening, schitterende en spannende wedstrijd. In de 14de minuut kwam de voorsprong van de thuisploeg, een harde knal via de rechterkant, keeper Tim probeerde nog te pareren helaas belandde de bal in het doel: 1-0.

VCK blijft wakker en de vechtlust was echt niet kwijt, ze blijven lekker aanvallen. In de 24ste minuut namen onze mannen een hoekschop: scherp harde indraaibal door Djaro, een verdediger van het Domburgse team kopte de bal verkeerd en dit resulteerde in een eigen goal: 1-1.

In de tweede helft blijven beide teams een mooi gezond voetbal lieten zien, mooie kansen van beide kanten. De wedstrijd leek in een spannende 1-1 te gaan eindigen. In de 37ste minuut is het even schrikken, uit de linkerkant een scherpe aanval van de thuisploeg, een harde knal die net tegen de buitenkant van de paal tikte. Een paar minuten later is het Sven die een mooie bal in het midden van het strafschopgebied lanceerde waar Haitam net niet richting het doel kon knallen.

En zo blijft deze wedstrijd in volle gang, over het hele veld werden duels uitgevochten en het werd een nog leukere en spannende wedstrijd met voor beide doelen gevaarlijke situaties. In de laatste fase van het duel zette VCK nog een paar keer aan voor een slotoffensief maar helaas het resultaat blijft gelijk en terecht voor beide teams. Zeker geen saaie wedstrijd, een top duel! Al met al een verdiend één punt.

Mannen blijf zo spelen en dan gaan er nog mooie wedstrijden volgen. Klasse!