Nieuws

Gewonnen in Sluis!

Vandaag werd de 3e bekerwedstrijd gespeeld met de mannen van VCK JO11-1 uit tegen SV Sluis JO11-1G. VCK begon fel aan de wedstrijd wetende dat er gewonnen moest worden om nog kansen te maken om door te kunnen naar de volgende ronde. Kort na het begin fluitsignaal komt het eerste doelpunt van VCK, een mooie hoekschop van Djaro en een schitterende kopbal van Sven: boem, 0-1.

Er worden nu vele kansen gecreëerd en het is te merken dat VCK graag wilt winnen maar als de thuisploeg aanvalt worden ze ook gevaarlijk, bijvoorbeeld met de vrijetrap kwam Sluis bijna op een aansluitingstreffer. Kort daarna is het keeper Tim die gelukkig een redding maakt!

In de 12e minuut uit een slechte ingooi van de keeper vangt Sven stiekem de bal op en komt hij in scoringspositie en met een woeste uithaal belandt de bal hoog en hard boven de keeper van Sluis in het doel: 0-2.

Verder wordt er vooral in het middenveld gespeeld en beide teams zoeken een opening. De laatste fase van de eerste helft volgt met een mooie aanval van Sven via de rechterkant, mooie cross Finn M. schiet, naast. Dan is het weer Sven die knalt maar de keeper leidt de bal af en daar probeert Liam met een knal, te hoog. Nu hoekschop, natuurlijk van Djaro, kopbal Sven… jammer dat in het doel een lat bestaat!

25e minuut, mooie pas van Rowen naar onberispelijk Sven die langs de rechter kant wegvliegt, mooie voorzet voor Liam die de bal lekker in het doel knalt: 0-3.

De tweede helft begint een beetje rommelig voor VCK, Sluis zit meteen fel op de bal en dat maakte het voetballen voor onze mannen een stuk lastiger, er werden snel 2 doelpunten gemaakt dus het resultaat stond ineens 2-3. De Black & White uit Koudekerke wilde dit zeker niet zomaar laten liggen en de 2-4 komt ook snel door Haitam uit een slechte ingooi van de keeper verovert hij de bal en met een mooi schot wordt het raak!

Verder wordt de wedstrijd vaker onderbroken door de scheidsrechter die onnodige vrije trappen gaf uit onbestaande overtredingen, misschien was hij te scherp? Er kwamen nog vele kansen voor VCK eerst door Haitam dan een gemist schot door Liam en in de laatste minuut raakte Djaro nog de paal!

Eind resultaat: 2-4.
Goed gedaan mannen, we zijn trots op jullie!