Nieuws

Oefenwedstrijd JO11-1

Op zaterdag 26 augustus verwelkomt VCK JO11-1 de Meeuwen JO11-1 voor een oefenwedstrijd. Helaas is het team nog niet compleet want vakantieganger Haitam is nog niet terug!

Er wordt 8 tegen 8 gespeeld en coach Michel kiest voor deze opstelling: Tim op doel, Rowen rechtsachter, Max voorstopper, Finn T. linksachter, Djaro mid-mid, Sven rechtsvoor, Finn M. linksvoor en Liam als spits.

Deze wedstrijd wordt gespeeld in gloednieuwe T-shirts gesponsord door BOCM dankzij Chris!

Begin van de eerste helft is duidelijk te zien dat de thuisploeg feller is en na een paar minuten vanuit een hoekschop van Djaro na de rebound van de keeper is het Sven die zijn visitekaartje neerlegt: 1-0.

VCK domineert en laat geen kansen aan de tegenstanders. De verdediging van VCK is alert met het mooie trio Rowen-Max-Finn T. die zorgen dat geen bal richting het doel gaat. Er zijn mooie acties hier en daar te zien, en in de achtste minuut komt de tweede kans voor VCK vanuit een mooie pass van Djaro naar Sven die schiet, maar de keeper is wakker en redt de mogelijk 2-0. In de twaalfde minuut een mooie combinatie van Sven en Max die Liam aan het werk zet met een direct schot: net naast. Een minuut later komt de verdiende treffer: hoekschop van Djaro die Max vrij vindt en met een knal is de keeper van de Meeuwen kansloos: 2-0!

De wedstrijd blijft mooi en de Zoutelanders profiteren van een paar foutjes van de thuisploeg maar deze worden goed hersteld eerst door Rowen en daarna door Max. 10 minuten voor rust is het VCK die weer probeert: eerste door een schot van Djaro, naast! Dan probeert Rowen een schot van afstand die richting de kruising gaat, maar de keeper tikt de bal net uit het doel. Dan vanuit een hoekschop een kans voor Liam, bal weer naast. Dan een knal van Max, bal op de lat. Nu Sven, de keeper is alert. En de eerste helft eindigt nog met een zacht schot richting het doel van Liam en kort erna door Djaro.

vck 111 meeoN2

De tweede helft begint een beetje chaotisch voor de thuisploeg en er zijn meteen twee reddingen van Tim. In de dertigste minuut onderschept Max een bal op het middenveld, een mooie pass naar Sven, een tikkie naar Finn M. die schiet, de keeper redt de bal net op de lijn maar laat los. Gelukkig is Djaro dichtbij en knalt de bal over de lijn: 3-0!

Kort daarna is er vanaf de linkerkant een mooie aanval van Finn T., crosspass door het midden op zoek naar Sven. Een tegenstander anticipeert maar schiet daarbij per ongeluk de bal in eigen goal: 4-0!

Na 40 minuten van hard werk en dominantie zijn nu de Koudekerkers uitgeput en nog een beetje in de "vakantie modus". De Meeuwen profiteren en de aanvallen beginnen en de 4-1 komt er dan ook snel aan. Kort daarna is VCK weer aan de beurt maar helaas wordt de bal niet goed afgewerkt. Nu is het Tim die bezig te zien is met weer een paar mooie reddingen, maar helaas volgt nog een doelpunt voor de gastploeg: 4-2. Dit is dan ook het eindresultaat van deze wedstrijd.

Al met al een mooie derby met schitterende acties en vooral veel plezier voor deze jonge spelers!