Nieuws

Meest gekke wedstrijd ooit

Met de JO-13 uit naar Krabbendijke, op zich niet gek natuurlijk, maar de coach en trainer (zelfde persoon) moest zelf vroeg voetballen dus er was nog een bespreking vooraf, daarna wensten we elkaar succes en we gingen onderweg. De opstelling was duidelijk en met 2 wissels konden we niet fout gaan, maar wel even de kanttekening dat Krabbendijke alles had gewonnen en dus op eenzame hoogte bovenaan staat.

Nog voor de warming-up komt een van spelers met betraande ogen vertellen dat hij met z’n vinger tussen de deur had gezeten en dat zag er inderdaad serieus uit. Koelen met een ice-pack bleek niet genoeg en na wat overleg is besloten hem naar huis te brengen, een andere speler voelde zich ook echt niet goed, en zo hadden we de wisselspelers al voor het startsignaal opgebruikt. Tijdens de wedstrijd blesseerde iemand zich lichtelijk en moest de lamme door de blinde gewisseld worden (matter of speaking) en als klap op de vuurpijl melde zich nog iemand met pijn in de voet, dus ook de lichtelijk geblesseerde speler moest weer het veld in, zodat iemand anders de ziekenboeg kon bewaken.

Tussendoor hebben we ook nog gevoetbald, de eerste helft ging niet goed, de jongens van Krabbendijke waren groter, sneller, feller en iets effectiever in de afronding. In de eerste tien minuten hebben we de wedstrijd verloren, daarna herstelden we ons goed, en pasten onszelf aan aan het hoge tempo, werden zelf feller en scoorden nog een keer verdienstelijk ook.

Al met al een knotsgekke wedstrijd, maar toch tevreden het veld afgegaan en de uitslag van 6-1 is dan ook erg gechargeerd naar mijn mening, maar die is natuurlijk niet geheel objectief.

Groet Isaï