Nieuws

Wedstrijd VCK - Bruse Boys

Voor de wedstrijd: We moesten om kwart voor tien aanwezig zijn, om warm te lopen. Niet iedereen was al wakker, dat was niet heel handig want Bruse Boys zijn betere tegenstanders dan de tegenstanders in de beker. We gingen voor de wedstrijd begon nog even naar de kleedkamer, de scheids wou al gelijk beginnen maar dan hadden we nog geen opstelling dus we deden het wel snel. We gingen snel klaar staan en toen gaven we nog een handje.

Eerste helft: Aftrap voor Bruse Boys. Gelijk na de aftrap gingen ze in de aanval. Maar we hadden een goede verdediging dat waren Delano en Myron in het centrum en Sven en Daniel aan de buitenkanten. Maar Bruse Boys had een sterke aanval en scoorde gelijk. Aftrap VCK. We waren niet blij dat we achter stonden dus wij gingen in de aanval maar raakten de bal snel kwijt en Bruse Boys had de bal maar nu kwamen ze niet langs onze verdediging. Maar het lukt ons niet om bij hun te scoren dus Wesley schiet de bal vanaf een grote afstand en hij zit. Maar na de aftrap krijgen wij gelijk een tegen doel. En het is rust.

Tweede helft: Wij begonnen met de aftrap en gingen gelijk in de aanval Wesley, Isaï, Dani en Achmed gingen in de aanval en scoorden. We waren blij maar we stonden nog niet voor. Bruse Boys had aftrap en we kregen weer al een tegen doel. Maar we gaven het nog niet op want we hadden nu net een iets betere verdediging want Age stond er in voor Sven en ze waren nog sterk maar wij scoorden toen en toen was het 3-3. De laatste paar minuten scoorden Bruse-Boys nog een keer en toen floot de scheids af.