Nieuws

JO15 VCK - VVC'68 een 7 klapper

Na de magere winst van vorige week tegen Yerseke beginnen we vol goede moed aan de wedstrijd tegen VVC’68.

Op deze koude zaterdagmorgen gaan we goed van start. Al snel komen we door goed combineren op een 1-0 voorsprong. We zetten goed druk waardoor we al snel de bal weer hadden afgepakt van VVC. Loek werd vele malen in stelling gebracht, na een paar kansen naast schieten kon Loek toch de 2-0 maken, nog geen 3 minuten later weet Loek weer het net te vinden door hem langs de verdediging en de keeper te frommelen. Even later kwam VVC voor ons doel maar ze schoten vaak mis, wij blijven goed druk zetten en op slag van rust schiet Loek de 4-0 binnen een zuivere hattrick.

In de rust is er op aangeven van de coach van VVC besproken dat we met de bal van VVC gingen spelen zij vonden onze bal te zwaar dus gingen we met een lichtere bal spelen.

Na de rust worden er bij beide teams wissels doorgevoerd. Het duurt niet lang of Dylan weet de 5-0 binnen te prikken, VVC kwam er weer wat beter in het spel en kwamen bij ons doel en schoten vaak mis. Even later kwam Eddie met een harde bal over de grond, 6-0! Een kwartier later werd er nog goed samen gespeeld en weet Dylan op aangeven van Luuk de 7-0 te maken.

We hebben vandaag hard gestreden met goed combinatie voetbal, daardoor konden we de 3 punten binnen hengelen.
Op naar de volgende wedstrijd tegen Kloetinge.

Owen Stricker