Nieuws

Nieuwe competitie voor JO15

Dit wordt de eerste wedstrijd in deze competitie want we zijn opnieuw ingedeeld. We moeten thuis tegen Lepelstraatse Boys spelen.

De wedstrijd start om kwart over elf terwijl het heel hard regent, we beginnen goed aan de wedstrijd en komen al snel op voorsprong door een goal uit de kluts van Dylan. We bleven maar beter spelen dan lepelstraatse boys, maar de 2-0 viel maar niet. Maar toen schoot Dylan van afstand met zijn verkeerde been de 2-0 binnen.

De 2e helft gingen we meteen fel erop en maakten we al snel de 3-0 door een mooi schot van Tristan. Even later kwam er een vrije trap die Mats ging nemen, de keeper liet de bal los waardoor Luuk H de bal makkelijk kon intikken. Later kwam er een combinatie tussen Achmed en Luuk H, Luuk gaf hem op Dylan en zo maakte Dylan de vijfde en zijn hat-trick. Toen maakte de tegenstander nog 5-1. Dat is het enige doelpunt wat de verdediging vandaag doorliet, want Jack, Davy, Luc T en Delano stonden als een huis. De 6-1 was van Zico met een goed schot binnen de zestien. De 7-1 werd gemaakt door een schot van Andre, die hem door de benen van de keeper schoot.

Met deze stand eindigde de wedstrijd, we hadden wel wat meer mogen scoren maar al met al was het een goede wedstrijd.

Luuk Hokken