WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 33 toeschouwers online.

Nieuws

Grote clubactie 2018

 Beste jeugdleden van VCK, 

 Op zaterdag 15 september 2018 gaat de Grote Clubactie weer van start. VCK doet ook weer mee en vraagt alle jeugdleden zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost € 3,-- en van ieder lot gaat € 2,40 naar de clubkas van VCK. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld materialen aanschaffen (bijv. nieuwe doeltjes) of leuke activiteiten organiseren voor de jeugd (bijv. voetbalclinic, eindejaarsactiviteit). 

 Hoe meer loten worden verkocht, hoe groter de opbrengst voor VCK. 

Aanstaande zaterdag worden de lotenboekjes uitgedeeld door de leider van je team. Je mag gelijk beginnen met de verkoop!

muntmuntmuntmuntmuntmuntmuntmuntmuntmunt

Geld verdienen!!!

VCK deelt ook dit jaar de opbrengst weer met jou! Voor elk verkocht én geïncasseerd lot is namelijk 50 eurocent voor jou!!!!

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Tip: leg de lotenkopers uit dat je loten verkoopt voor jouw voetbalclub en dat hun geld wordt besteed aan nieuwe voetbalmaterialen voor de jeugd of activiteiten waar jij aan kunt meedoen.

Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Win een Playstation 4 met een spel naar keuze!

Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Clinic van topsporters!

Speciaal voor lotenverkopers zijn er dit jaar diverse (sport)clinics te winnen. Wil je bijvoorbeeld een voetbalclinic winnen? Kijk op kids.clubactie.nl.

Verkoopmethode

De loten worden alleen verkocht via een eenmalige machtiging. Vul alle gegevens duidelijk in en let op het IBAN-rekeningnummer en de handtekening! Kopers kunnen dus NIET contant betalen. Het lotnummer wordt vermeld op het bank- of giroafschrift van de lotenkoper.

Bij foutieve of geweigerde bankrekeningnummers worden de loten niet meegeteld als zijnde verkochte loten!

Uiterlijke inleverdatum

Zaterdag 27 oktober is de uiterlijke datum voor het inleveren van je boekje. Geef het aan je leider of geef het boekje persoonlijk af bij Caroline (Noordeinde 10). 

Vergeet niet je naam en team op de voorkant van je boekje te vermelden!

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Stuur dan even een e-mail naar carovck@zeelandnet.nl.

We wensen je veel succes!!!

munt oke

Met sportieve groet,

Lianne de Visser en Caroline Wisse