WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 236 toeschouwers online.

Nieuws

Clubman Johan Vos overleden

Vrijdag 27 april is Johan Vos op 71-jarige leeftijd overleden. We kennen Johan als de man die altijd op de Stoofwei aanwezig was.

Na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor VCK. Elke dag deed hij wel een rondje over ons complex om te kijken of er nog bijzonderheden waren. Jarenlang heeft hij de lijnen gekalkt en voordat de onderhoudsploeg tot stand kwam, was het Johan die allerlei onderhoudswerkzaamheden deed op ons complex.

Hij maakte de kleedkamers schoon en verzorgde de indeling ervan op wedstrijddagen. Was aanwezig op trainingsavonden om de trainers te voorzien van een bakje koffie en als de lichten bleven branden, ging hij ze ’s avonds maar weer uit doen.

Op zaterdagen was hij al vroeg op het complex en was er een scheidsrechter nodig bij de jongste jeugd? Dan stond Johan ook weer klaar.

Begin dit jaar werd bekend dat Johan ongeneeslijk ziek was.

Johan betekende heel veel voor VCK, maar dat VCK ook veel voor hem betekende, was wel duidelijk. Hij verzette er zelfs z’n vakantie voor.

Tot op het laatst heeft hij de thuiswedstrijden van VCK 1 kunnen bezoeken. Hij genoot hier zichtbaar van en het was fijn dat hij vorige week de historische 10-0 zege nog heeft mogen meemaken.

Wij verliezen in Johan een man met een groot VCK hart!

Bestuur VCK

   

johanvos oa 

johanvos oa2