Er zijn 50 toeschouwers online.

Thomas blikt vooruit op VCK - VC Vlissingen

selectie thomasderidderZaterdag voelde het gelijkspel voor VCK als een verlies. Op basis van de wedstrijd zeker een terechte uitslag. Maar om de gelijkmaker in de 92ste minuut tegen te krijgen en zelf nog een kans krijgen op de 2-1 dan voelt het toch meer als verlies dan een gelijkspel. Zowel VCK als Kapelle creëerde weinig kansen voor het doel. Ondanks dat het een weinig kansen waren golfde het spel redelijk op en neer. Kapelle was de 2de helft wel de bovenliggende partij maar VCK gaf weinig weg. Net als tegen Arendskerke viel de gelijkmaker diep in de 2de helft.

Na drie wedstrijden tegen directe concurrenten (RCS, Zaamslag en Kapelle) komt vandaag de nummer 12 van de competitie naar de Stoofwei. VCK won begin december ruim met 0-7 van de gasten van vandaag. Vlissingen die wel wat recht zal willen zetten na deze zeperd. Afgelopen zaterdag kreeg de ploeg nog met 1-8 klop van RCS. Vlissingen dat 3 punten achterstand heeft op buurman GPC Vlissingen die nu op een veilige plek in de competitie staan. Vlissingen heeft nog wel een wedstrijd meer gespeeld.

Kortom voor Vlissingen staat er veel op het spel vandaag. Ook voor VCK is dit een belangrijk duel om aan te blijven haken in de 3de periode. Vandaag twee ploegen die beide nog ergens voor spelen.