WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 96 toeschouwers online.

Nieuws

Wederom een TOP jaar !

Feyenoord kampioen en NAC Breda promoveert, wat heb je dan eigenlijk nog voor sportieve wensen? Kampioen worden met je eigen elftal bij de vereniging waar je elke zaterdag zo (van) geniet!

We hebben het dan over VCK 5, een mix van sportief succes nastreven in combi met de absolute gezelligheid. Verleden jaar waren we al kampioen geworden, dus vraagt dit uiteraard extra inspanning van iedereen om dit in het nieuwe voetbalseizoen opnieuw te realiseren. De doelstelling was in ieder geval van meet af aan voor iedereen duidelijk: alleen de eerste plek telt.

Na een moeizame start met een nipte overwinning in de laatste minuut begon de victorie eigenlijk pas bij de uitoverwinning op Wolphaartsdijk 3, de op dat moment ongeslagen nummer 1. VCK 5 speelde daar een tweede helft die we de laatste 3 jaar niet zo mooi (meer) hebben gezien. Het seizoen vorderde en er volgde ook nog een dieptepunt door te verliezen van Apollo in een heel vervelende wedstrijd.

Stilaan nam VCK 5 toch de koppositie over, alleen deed zich op het laatst het merkwaardige scenario voor dat de grote concurrent Wolphaartsdijk was uitgespeeld (op de laatste wedstrijddag tegen VCK na, toen nog de kampioenswedstrijd) en wij nog 4 keer moesten aantreden. Gelukkig wonnen we deze wedstrijden en zouden we bij winst uit bij GPC in de voorlaatste wedstrijd kampioen kunnen worden.

In een doordeweekse wedstrijd en ambiance lukte het ons om daar de benodigde 3 punten te pakken en was het feest compleet! De laatste wedstrijd thuis tegen de nummer 2 van de ranglijst was dus gelukkig overbodig, deze wedstrijd zijn we dan ook snel vergeten. Resteert dus te vermelden dat we trots kunnen zijn op de mannen van VCK 5, zowel in sportief opzicht als voor de vereniging zelf.

Hoe nu verder? Deze vraag is op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend, maar we houden u op de hoogte! (Promoveren? Genoeg spelers? Voldoende kader? Invulling rest van de elftallen van VCK?)

Wens in ieder geval iedereen een mooie zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Gijs