WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 75 toeschouwers online.

Nieuws

VCK 5: Een prachtig seizoen!

De laatste keer dat er over VCK 5 iets werd geschreven, was met een mededeling dat inmiddels de 3e plaats was behaald in het competitie overzicht. De bedoeling was om deze plek in de laatste 5 wedstrijden veilig te stellen en proberen totaal 40 punten te behalen.

Tegen de nummer 1 en 2 van de lijst werd een keer verloren en gewonnen, tegen de gedeelde derde van dat moment werd gelijkgespeeld en de andere wedstrijden werden gewonnen dan wel gelijkgespeeld. Kortom, 39 punten en een prachtige 3e plek in de eind rankschikking. (Dylan en Eric trouwens samen goed voor 39 doelpunten)

Het eerste seizoen na de oprichting is in alle opzichten geslaagd geweest. Enthousiasme, verzorgd voetbal, plezier, gezelligheid en elke speler kwam bovendien voldoende aan spelen toe gezien ons beleid hierover.

Hoe nu het volgend seizoen te starten?
Gelukkig zijn er maar een paar die afhaken (waarvan 1 met pensioen gaat), dus de basis is voldoende om verder te gaan.

Feit blijft dat spelers die bij ons willen voetballen om wat voor reden dan ook, zich moeten realiseren dat gezien de krapte verenigingsbreed (volgend seizoen 4 seniorenteams?), zij eerst op hoger niveau deze gaten moeten opvullen en pas bij gebrek aan spelers van VCK 5 op een speeldag, kunnen worden opgeroepen. (Natuurlijk zijn ze van harte welkom, maar VCK 1 t/m 3 gaat voor.)

Mannen, bedankt voor jullie inzet het eerste seizoen!

Gijs