Nieuws

VCK’s Beer Pong toernooi

Denken jullie eraan om je aan te melden voor het Beerpong Toernooi as. zaterdag !! Tot nu toe hebben 4 teams zich officieel aangemeld. Dit is echt te weinig om een toernooi op te kunnen zetten. Indien as. donderdag de 19e het aantal niet op minimaal 8 teams staat is de kans groot dat het toernooi niet doorgaat. Wacht dus niet allemaal tot zaterdag om spontaan mee te doen, maar meld je nu alvast aan !!

De Activiteitencommissie


 

Op zaterdag 21 april organiseert de activiteitencommissie voor de 1e keer een

Beer Pong toernooi

Beer Pong wordt gespeeld door twee teams van twee spelers. Elk team neemt plaats achter de korte kant van een langwerpige tafel bij een set van 6 of 10 (grote) bekers, welke gegroepeerd zijn in een driehoek. Voor aanvang van het toernooi worden de spelregels aan de deelnemers uitgelegd.

Voor een goede organisatie van dit toernooi willen wij graag van te voren weten hoeveel teams er mee doen. Je kunt je per duo (>18 jaar) opgeven t/m woensdag 18 april a.s. via activiteiten@vck-koudekerke.nl

Er is plaats voor 20 teams. Mocht dit aantal met de voor-inschrijving niet behaald worden dan kan dit evt. nog aangevuld worden door spontane duo’s op de dag zelf. Maar vol=vol ! Om 18.30 uur maken we de indeling zodat er om 19.00 uur gestart kan worden met het toernooi. Deelname kost € 5,- per duo. Het prijzengeld is afhankelijk van het aantal deelnemers. Toeschouwers zijn van harte welkom.

We hopen op een leuke en gezellige avond!

De Activiteitencommissie

beerpong2