Nieuws

DurpsRun Koudekerke

De DurpsRun Koudekerke is de afgelopen twee jaar een groot succes gebleken en inmiddels onlosmakelijk verbonden met het vieren van Koningsdag op ons dorp Koudekerke. Deelnemers aan De DurpsRun Koudekerke lopen hard door de straten van ons dorp, zij gaan door het café, scholen, winkels en andere gebouwen. Onderweg komen zij diverse obstakels tegen, die de loop tot een uitdagende en onvergetelijk tocht maken.

Ook als je geen snelheidsduivel bent die elke week weer een persoonlijk record breekt, ben je van harte welkom om mee te doen aan de DurpsRun! Schrijf je (kinderen, man, collega en/of buur) in en beleef het mee!

Het evenement vindt plaats op donderdag 26 april 2018 (de dag voor koningsdag) van 19:30 tot 21:30 uur. De start en finish zijn op het dorpsplein. De lopers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 km. Meedoen kan vanaf 7 jaar onder begeleiding van een ouder en vanaf 12 jaar alleen. Winnen kan niet alleen door als snelste het parcours af te leggen, maar ook door een opvallende outfit aan te trekken. Het finishen vindt plaats op het dorpsplein waar dan de 'Nacht van Kou' al gestart is.

Inschrijving open tot 22-04-2018 of bij behalen maximum aantal deelnemers.

Inschrijven kan gemakkelijk via: https://www.inschrijvenzeeland.nl/evenement.php?event_id=143