WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 22 toeschouwers online.

Nieuws

Scorebord

Als het weer meezit worden a.s. dinsdag de afsluitende werkzaamheden aan het scorebord uitgevoerd. Niet alleen de onderhoudsgroep is er de afgelopen weken druk mee geweest. Voor het graven van de put door Bram Lampert met kraan waarin het beton moest worden gestort en het graven en weer vullen van de greppel waarin de kabel werd gelegd hebben we belangeloos hulp gekregen van Jos Duvekot van JD Infra uit Koudekerke. Na de bewapening in de put geplaatst te hebben werd op 19 januari het beton gestort. Daarbij kregen we extra ondersteuning van Gilles Izeboud, Daan Rijckborst en Tonnie Blaakman.

jdinfra2Nadat het beton voldoende was uitgehard gingen we aan de slag met het scorebord. Na op maandag 5 februari e.e.a. uitgeprobeerd te hebben in de loods van Stefan Wielemaker, zoals het plaatsen van de dwarsbalken, het provisorisch daarop aanbrengen van de reclameborden en het plaatsen van de bevestiging van het scorebord, bracht Stefan op dinsdag 6 februari het gevaarte naar VCK. Daar stond, wederom door tussenkomst van Jos Duvekot van JD Infra, en wederom belangeloos, een grote kraan te wachten die het gevaarte naar de betonplaat bracht en aanwezig bleef tot de paal verankerd was. Hierna werd zowel aan de voor- als aan de achterkant een door Danny Joosse en Kees Luijk beschikbaar gestelde steiger opgesteld waardoor de dwarsbalken konden worden bevestigd waaraan de reclameborden worden opgehangen.

Op 13 februari werden de 2 reclameborden (3.00 mtr. X 1.20) en vervolgens het scorebord aangebracht, waarna op 20 februari j.l. de kast werd geplaatst waarin de kabel van het scorebod werd aangesloten op de kabel die naar de meterkast bij de kantine leidt.

Zoals hierboven al werd aangegeven hopen we dinsdag a.s. de afsluitende werkzaamheden uit te voeren te weten: het realiseren van de aansluiting in de meterkast en vervolgens het proefdraaien. Indien alles functioneert zoals het hoort wordt het scorebord op 3 maart a.s. in gebruik genomen bij de wedstrijd VCK - Wemeldinge en is het scorebord een verrijking voor het complex.

Tot slot een woord van dank aan Jos Duvekot van JD Infra voor het sponseren van zijn inzet met de kleine en de grote kraan en aan de vrijwilligers die bij het beton rijden hebben geholpen.
 

Namens de onderhoudsgroep
 
Ton Jansen
 
FOTO'S
Na de 22 foto's van het storten van de betonvoet volgen de nieuwe foto's (5) van de greppel voor 150 meter kabel en (25) van het plaatsen van het scorebord: https://photos.app.goo.gl/vNpif8FztvyYbSJC3 »
 
  
ambiance deurtotaal01 wielemakervastgoedadvies