Er zijn 153 toeschouwers online.

Thomas blikt vooruit op VCK - Arendskerke

selectie thomasderidderEen slechte start van het nieuwe jaar is de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Kapelle. Hierdoor is ons vlaggenschip gezakt naar de 6de plaats. Wel moeten we nog één wedstrijd inhalen (17 februari, uit tegen Lewedorpse Boys).

De tegenstander van vandaag Arendskerke zal zeker ook aansluiten bij de subtop. Een overwinning van Arendskerke vandaag verkleint het verschil met VCK tot 2 punten. In de uitwedstrijd (de eerste wedstrijd van het seizoen 1-1) waren wij de eerste helft heer en meester en vergaten we de scoren te vergroten.

De 2de helft was Arendskerke sterker en scoorde vrij laat in de 2de helft de 1-1. Na deze 1-1 ging VCK ook weer mee voetballen en kreeg het ook nog kansen op de 1-2. Een wedstrijd zoals zo mooi gezegd met twee gezichten.

Inmiddels is de ploeg die de eerste wedstrijd nog al wat blessures had compleet en blessure vrij. VCK zal zelf moeten winnen om bij de middenmoot weg te blijven en mee te blijven strijden voor een eventueel leuk toetje na de competitie.