WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 30 toeschouwers online.

Nieuws

Thomas blikt vooruit op VCK - Bevelanders

selectie thomasderidderTsja en dan sta je ineens op de derde plaats. Vorig seizoen hebben we ons op de laatste speeldag pas veilig gespeeld maar nu staan we na zes speelrondes op een derde plaats.

Natuurlijk zijn we er nog lang niet en zullen we vandaag een lastige thuiswedstrijd hebben tegen Bevelanders. Voor mij persoonlijk een bijzondere wedstrijd door mijn verleden bij de tegenstander van vandaag. Bevelanders die de afgelopen drie wedstrijden heeft verloren zullen zo voor het vrije weekend toch graag drie punten willen bijschrijven om toch een gat te slaan met de onderste ploegen.

Vorige week een zeer terechte overwinning op Zaamslag. VCK liet vanaf minuut één zien de punten mee te willen nemen naar de Stoofwei. Waar het tegen Kruiningen niet één van de betere wedstrijden was heeft de ploeg zich herpakt en de vierde overwinning op rij bijgeschreven.

Volgende week zijn we vrij en aankomende week worden er twee oefenwedstrijden gespeeld zodat we ritme houden voor de volgende uitwedstrijd uit tegen Walcheren. Maar eerst vandaag de goede serie voortzetten en ervoor zorgen dat de punten vandaag in Koudekerke blijven.

 WEDSTRIJDBALSPONSOR

gisbi