Nieuws

Informatie Frits Simonse toernooi

Op zaterdag 23 december organiseert Voetbalvereniging VCK het jaarlijkse Frits Simonse voetbaltoernooi, bedoeld om op een leuke en sportieve manier geld in te zamelen voor een goed doel. De vorige jaren ging de opbrengst van dit toernooi naar de Walcherse editie van Serious Request, dit jaar wil VCK de opbrengst doneren aan de Stichting Kinder Diabetes Zeeland.

Naast de voetballeden van VCK is deze keer ook de jeugd van de basisscholen ’t Klinket en De Sprong van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit toernooi. Er zijn 4 leeftijdscategorieën waarvoor je je kunt inschrijven: in de ochtend 6 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar, 13 t/m 16 jaar en in de middag vanaf 17 jaar.

Er wordt gespeeld met teams van 7 personen. Je kunt je inschrijven per team van minimaal 7 personen, of individueel. Je wordt dan op de ochtend zelf ingedeeld in een team. Exacte tijden en programma krijgen jullie later. Ook de vaders, moeders, partners, broers, zusjes zijn meer dan welkom op deze dag. Er zijn leuke activiteiten en lekkere (winter)hapjes en drankjes te krijgen. Meer info zal op korte termijn ook te vinden zijn op de website van VCK: www.vck-koudekerke.nl

Download hier het inschrijfformulier » vul het opgave strookje in en lever het in bij je trainer, achter de bar of meld je aan per e-mail: activiteiten@vck-koudekerke.nl. Vergeet niet bij aanmeldingen per mail de categorie en volledige namen deelnemers te vermelden! De formulieren zullen vanaf 25 november ook in de kantine liggen.

Activiteitencommissie VCK