Update 13 juni »

Wie is er online?

Er zijn 39Ā toeschouwers online.

Nieuws

Frits Simonse toernooi

Door alle last-minute aanmeldingen kunnen we nog steeds geen definitieve indeling doorgeven. Het is wel de bedoeling dat het programma er globaal gezien als volgt uitziet. 

Inmiddels zijn de teamindelingen en wedstrijdschema's bekend »»

09.00 Aftrap jeugdtoernooi
12.00 Einde jeugdtoernooi + prijsuitreiking
12.30/13.00 Start Frits Simonse toernooi
16.30 Finale + prijsuitreiking
18.00 1ste ronde Rad van Avontuur
18.45 2de ronde Rad van Avontuur
19.30 Feestavond met DJ

Tussendoor zullen er allerlei activiteiten zijn voor jong en oud!

Activiteitencommissie VCK


Gepubliceerd op maandag 11 december 2017

Denken jullie er allemaal nog om je aan te melden voor het Frits Simonse toernooi op 23 december !!

Voor de senioren (ook teams van andere verenigingen zijn van harte welkom) begint het 7x7 toernooi vanaf 13.00 uur. Ook de jeugdteams kunnen zich nog aanmelden. Dit toernooi is in de ochtend. Wacht niet allemaal tot het laatste moment om je aan te melden. De organisatie heeft ook enige tijd nodig voor de indeling van de toernooien.

Teams graag uiterlijk volgend weekend, 17 december, aanmelden via  activiteiten@vck-koudekerke.nl 

Ps: aanmeldingen voor de Pubquiz op 19 januari kunnen inmiddels ook via hetzelfde e-mailadres.


Gepubliceerd op vrijdag 24 november 2017

Frits Simonse Toernooi
Op zaterdag 23 december organiseert Voetbalvereniging VCK het jaarlijkse Frits Simonse voetbaltoernooi, bedoeld om op een leuke en sportieve manier geld in te zamelen voor een goed doel. De vorige jaren ging de opbrengst van dit toernooi naar de Walcherse editie van Serious Request, dit jaar wil VCK de opbrengst doneren aan de
Stichting Kinder Diabetes Zeeland.

Naast de voetballeden van VCK is deze keer ook de jeugd van de basisscholen ’t Klinket en De Sprong van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit toernooi. Er zijn 4 leeftijdscategorieën waarvoor je je kunt inschrijven: in de ochtend 6 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar, 13 t/m 16 jaar en in de middag vanaf 17 jaar.

Er wordt gespeeld met teams van 7 personen. Je kunt je inschrijven per team van minimaal 7 personen, of individueel. Je wordt dan op de ochtend zelf ingedeeld in een team. Exacte tijden en programma krijgen jullie later. Ook de vaders, moeders, partners, broers, zusjes zijn meer dan welkom op deze dag. Er zijn leuke activiteiten en lekkere (winter)hapjes en drankjes te krijgen. Meer info zal op korte termijn ook te vinden zijn op de website van VCK: www.vck-koudekerke.nl

Download hier het inschrijfformulier » vul het opgave strookje in en lever het in bij je trainer, achter de bar of meld je aan per e-mail: activiteiten@vck-koudekerke.nl. Vergeet niet bij aanmeldingen per mail de categorie en volledige namen deelnemers te vermelden! De formulieren zullen vanaf 25 november ook in de kantine liggen.

Activiteitencommissie VCK