Er zijn 206 toeschouwers online.

Thomas blikt vooruit op VCK - Kruiningen

selectie thomasderidderWat een wedstrijd vorige week. 0-1 achter in de rust en uiteindelijk met 2-1 winnen in de 94ste minuut. Dat zijn de mooiere overwinningen.

Het is nu belangrijk om de overwinningen tegen GPC en Wemeldinge een goed gevolg te geven en er vandaag voor te zorgen dat de punten niet mee naar Kruiningen gaan. Vorig seizoen wonnen we thuis met 3-1 van Kruiningen. De wedstrijd was anders dan de uitslag doet vermoeden want VCK heeft het vaak lastig tegen de tegenstander van vandaag.

Bij winst vandaag op Kruiningen zorgen we ervoor dat we op 10 punten komen en een gat hebben met de tegenstander van vandaag van 8 punten. Met de twee lastige wedstrijden tegen Zaamslag en Bevelanders voor de boeg voor het voetbalvrije weekend is het daarom zaak om de punten vandaag op de Stoofwei te houden en een gat te slaan naar de staartploegen van de Derde klasse A.