Er zijn 33 toeschouwers online.

De eerste klap is een daalder waard

Na een redelijk goede voorbereiding gehad te hebben. Beginnen we vandaag aan de eerste competitiewedstrijd. Iedereen haar netjes, shirt in de broek en dan op de teamfoto. Daarna de bespreking van onze trainer, het werd de technische staf niet makkelijk gemaakt om tot een opstelling te komen. Een aantal spelers terug uit de eerste selectie en de jongens van het 2e die er alles aan doen een basisplek te veroveren zorgt er voor dat we het de trainers moeilijk maken. De opstelling wordt bekend gemaakt. Hier en daar een teleurstelling voor sommige spelers die vandaag op de bank moeten starten.

Vandaag is onze tegenstander Yerseke die gepromoveerd is. We lopen de kleedkamer uit met de legendarische woorden van Henk. De eerste klap is een daalder waard. We beginnen de wedstrijd met een diepe bal op Jeroen die hem perfect mee neemt en meteen een goeie voorzet aflevert die maar net naast geschoten wordt. We hebben het lastig met het 4-4-2 systeem van Yerseke. We zitten niet kort genoeg op de tegenstander en Yerseke is een stuk feller dan ons. Ondanks dat krijgen we toch nog een paar kansen om op voorsprong te komen. Een penalty moment wordt door de scheidsrechter gemist waardoor Yerseke niet op voorsprong komt. Niet veel later ligt de bal toch in het net. Een afgeslagen aanval van VCK waarna Yerseke de bal op pikt en snel voor de goal komt en netjes afrond.

We gaan met 0-1 de rust in en zijn niet tevreden over het vertoonde spel. We spreken af na de rust meer druk te zetten en dezelfde felheid als Yerseke te hebben. Er wordt 1 wissel toegepast Roel wordt vervangen door Marcio.

vck2 yer03

We starten de 2e helft een stuk beter. Zijn feller en zitten er boven op. Als Simon goed druk zet en de bal veroverd en op Richard door speelt. 1 op 1 op de keeper schuift hij hem netjes in de hoek. Marcio krijgt een gele kaart na een akkefietje met de tegenstander. Het gaat er stevig aan toe. Niet veel later bluft hij door zijn felle spel zijn directe tegenstander af en speelt de bal door naar Richard die nog een keer laat zien hoe koelbloedig hij is voor de goal. Binnen een paar minuten is de stand om gedraaid naar 2-1. Daan die er in is gekomen voor Jacob gooide de wedstrijd na 70 minuten in het slot door uit de kluts 3-1 te maken. Een prima voorzet op Simon die in de punt 16 staat en hem in 1x op de slof neemt en schitterend de kruising in schiet zorgt voor de eindstand 4-1.

Al met al een lekker begin van de competitie tegen een leuke tegenstander die zeker nog punten gaan halen met hun vertoonde spel. Met voor ons nog veel werk te verrichten en punten om te verbeteren. Maar een mooie team prestatie.