Er zijn 23 toeschouwers online.

VCK JO9-3 KAMPIOEN !!!

Na het verlies vorige week tegen Serooskerke moest het vandaag gebeuren. We wisten dat we moesten winnen of gelijkspelen om het kampioenschap binnen te halen.

Arnemuiden had toch wat schrik om tegen een mogelijk kamioen te voetballen en kwam de eerste helft niet op onze helft. Al snel scoorde Raven de 1-0 en Bram de 2-0. Toen kwam de rust in het spel en we gingen steeds beter en beter voetballen. Raven scoorde ook de 3-0 en de 4-0. Net voor rust maakt Noa ook nog de 5-0. Senno als keeper heeft niet 1x de bal geraakt. Sterker nog hij stond rustig tegen de doelpaal aan te leunen zonder in gevaar te komen.

Na rust wilden we doorzetten, maar het duurde toch wel even voordat Raven de 6-0 binnenschoot. Snel daarna volgde de 7-0 van Bram en ook nog de 8-0 van Raven. Daan had gedurende de wedstrijd verschillende doelpogingen, maar miste net of de keeper hield hem tegen. Gelukkig bracht hij wel de einstand op 9-0!

En toen........KAMPIOEN!!!!!

Bram, Daan, Kaylan, Luuk, Noa, Raven, Senno en Thijm; jullie hebben het super goed gedaan en het kampioenschap is welverdiend! Jullie kunnen trots zijn! Zeker met de mooie kampioensmedaille!