Er zijn 52 toeschouwers online.

Lewedorpse Boys - VCK

Na de nederlaag van vorige week tegen VC Vlissingen, moesten we deze week uit naar Lewedorpse Boys. Dit zou weer een zeer belangrijke wedstrijd worden voor de ranglijst. Lebo staat namelijk 1 punt boven ons, dus bij winst zou het betekenen dat we over hun heen gaan. Het liep helaas niet goed af.

We begonnen met de volgende opstelling:

Jurian

Simon,   Danny,   Dig,   Damen

Pieter H,   Henk

Jesper

Robin,   Pieter,   Goudt

Op de bank zaten: Jasper, Martin en Stefan.

vck1 lewuH
Foto's (59) by René Bil.

Aan het begin van de wedstrijd hielden we een minuut stilte voor de spelers van Chapecoense die afgelopen week waren omgekomen.

Na het eerste fluitsignaal werd al gauw duidelijk dat Lebo hoog druk ging zetten. Hierdoor konden wij niet goed rondspelen en werden we gedwongen om de lange bal te spelen. Al vrij snel kwamen we ook 1-0 achter. De bal werd door de benen van Dig gespeeld en de spits van Lebo hoefde hem alleen nog langs de keeper te schuiven en daar had hij geen moeite mee. Een paar minuten later stond het alweer 2-0 hierbij werd een onnodige vrije trap weg gegeven waar er naar de scheids werd geroepen en die kon dat niet waarderen en gaf een indirecte vrije trap. De vrije trap werd over de muur in de korte hoek geschoten waarbij hij stuiterde tegen de arm van de keeper die hem misschien beter gewoon in het goal kon laten lopen en zo een doeltrap had gehad, maar het liep anders de bal stuiterde terug en de eerste die daar op reageerde was een speler van Lebo en die schoot hem in.

Al snel na de 2-0 viel er ook een doelpunt voor VCK. Jesper werd de diepte ingestuurd en kwam 1 op 1 met de keeper en wist hem overtuigend in de verre hoek te schieten en zo stond het 2-1.

vck1 lewuN

Maar een paar minuten later stond het gewoon al weer 3-1 in het voordeel van Lebo. Uit een corner werd hij erin gekopt en konden wij weer aftrappen. De eerste helft was nog niet voorbij of er viel een 5e doelpunt, maar deze keer scoorde VCK alweer de aansluitingstreffer. De bal werd voorgegeven en Goudt hoefde hem alleen nog maar in te schieten vanaf 3 meter op open goal.

In de tweede helft gebeurde er niet meer zoveel de stand bleef 3-2 in het voordel van Lebo. Door het verlies bij Lebo en de winstpartijen van onze andere concurrenten waren we weer een paar plekken gezakt op de ranglijst naar de 13e plek.

Volgend week staat de thuiswedstrijd tegen de nummer 4 Heer Arendskerke op het programma. Dit wordt wederom een lastige wedstrijd. Het wedstrijd verslag van deze wedstrijd wordt u dan aangeboden door Martin.