Nieuws

Loten verkopen & geld verdienen!

Op zaterdag 16 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Een lot kost € 3,-- en van ieder lot gaat € 2,40 naar de clubkas van VCK. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld materialen aanschaffen (voor dit seizoen nieuwe doeltjes) of leuke activiteiten organiseren voor de jeugd (voetbalclinic, eindejaarsactiviteit).

Daarom vragen we aan alle VCK jeugdleden om zoveel mogelijk loten te verkopen. Hoe meer loten worden verkocht, hoe groter de opbrengst voor VCK. Het verkoopboekje krijg je zaterdag van je leider of trainer. 

euro1euro1euro1euro1euro1euro1euro1euro1euro1euro1

Geld verdienen!!!
VCK deelt ook dit jaar de opbrengst weer met jou! Voor elk verkocht én geïncasseerd lot is namelijk € 0,50 voor jou!!!!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Minimaal 5 loten moet toch mogelijk zijn!
Maar…… verkopers die 20 of meer loten hebben verkocht, ontvangen een voucher die recht geeft op een gratis entreekaartje voor Bobbejaanland (in combinatie met 1 volbetalende persoon), bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds: 50% korting. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl. Ook ontvang je € 10,- shoptegoed bij Sportboxx.com!

Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!
 

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.
 

Verkoopmethode
De loten worden alleen verkocht via een eenmalige machtiging. Vul alle gegevens in en let op het IBAN-rekeningnummer en de handtekening! Kopers kunnen dus NIET contant betalen. Het lotnummer wordt vermeld op het bank- of giroafschrift. Bij foutieve of geweigerde bankrekeningnummers worden de loten niet meegeteld als zijnde verkochte loten!
 

Zaterdag 28 oktober is de uiterlijke datum voor het inleveren van de intekenlijsten bij je leider/trainer of op Noordeinde 10.
Vergeet niet je naam en team op de intekenlijst te vermelden!
 

We wensen je veel succes!!!
Lianne de Visser & Caroline Wisse     euro2